HAINA POTRIVITA PENTRU CAINELE MEU

Caracteristici de luat în considerare atunci cand cumparam  haine pentru caine.
       Hainele ideale pentru catel trebuie sa fie usoare și confortabile, ajustabile,cu fixare simpla si sigura in acelasi timp.  Articolele de imbracaminte pentru caini sunt atractive, inofensive, și proiectate pentru confortul si siguranta acestuia ; lavabile, durabile, rezistente la murdarie. 
O haina confortabila asigura libertate de miscare in zona gatului si in zona articulatiilor.
     De obicei ne atrage atentia aspectul exterior al hainei, dar  la fel de important este si interiorul acesteia. Sunt indicate hainele care sunt duble /captusite avand cusaturile ascunse intre cele doua parti, pentru a evita disconfortul provocat de frecare.. Eticheta de la ceafa sau cusatura sub brat pot fi la fel de enervante si pentru caine ….si atunci el va protesta in felul lui 🙂
      In cazul hainelor de iarna este important ca materialele sa fie prinse intre ele ( matlasate), altfel la prima spalare toata vatelina se va aduna intre captuseala si materialul exterior, si haina va fi compromisa.
      Designul, culoarea si stilul hainei pentru caine trebuie sa fie potrivite cu rasa si talia acestuia dar si cu personalitatea stapanului.
Chiar și hainele concepute pentru siguranta, cum ar fi veste reflectorizante și echipamente de ploaie, pot fi elegante atunci cand culorile si linia sunt coordonate cu cei doi .
In concluzie cand achzitionam haine pentru caini suntem atenti la ; dimensiune;siguranta;durabilitate; atractivitate;lavabil;stil;culori
 
 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s